Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2016, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzvikujući "Alahu ekber" pokušao da gazi pješake u centru Beču

BEČ - Jedan muškarac turskog porijekla pokušao je u Beču da gazi pješake svojim automobilom.

On je, uzvikujući kroz prozor „Alahu ekber“, ušao na trg gdje je vozio ciljano ka pješacima, koji su uspjeli da izbjegnu vozilo.

Četiri patrole policije, koje su zvali očevici, uspjele su juče da zaustave rođenog Bečliju (21), koji je na zadnjem sjedištu imao Kuran, prenijeli su austrijski mediji.

Ova „vožnja“ podsjeća na masakr koji je priredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Alen Rizvanović iz Graca, koji je juče osuđen na doživotnu kaznu.

Naime, Rizvanović je prije više od godinu dana svojim džipom ciljano gazio pješake u centru Graca, usmrtivši tada tri lica i povredivši više od 50.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.