Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz sirene za uzbunu deaktivirana bomba u Beogradu

BEOGRAD - Avionska bomba iz Drugog svjetskog rata, koja je pronađena na gradilištu "Beograda na vodi", jutros je deaktivirana.

Bombu su neutralisali pripadnici Sektora Ministarstva unutrašnjih poslova za vanredne situacije nešto poslije 9.00 časova, a prethodno se oglasila sirena za uzbunu, javili su beogradski mediji.

Nakon što je bomba deaktivirana, saobraćaj je u ovom dijelu Beograda normalizovan.

Zbog bezbjednosti su bile zatvorene Savska i poprečne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ulice, Brodarska, kao i dio auto-puta u zoni mosta "Gazela". Cjelokupani saobraćaj u okolini bio je zaustavljen, uključujući tramvaje i vozove.

Bomba je nedavno nađena na devet metara dubine, težine oko pola tone, od kojih je 250 kilograma eksploziva i hemijski upaljač zbog čega nije smjela biti pomjerana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Uz sirene za uzbunu deaktivirana bomba u Beogradu

Izvor: Cafe.ba, 05.Feb.2017

BEOGRAD - Avionska bomba iz Drugog svjetskog rata, koja je pronađena na gradilištu Beograda na vodi, jutros je deaktivirana.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.