Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2023, 07:22

Uticajna agencija Fič snizila kreditni rejting SAD

Agencija Fič Rejtings, jedna od tri najuticajnije agencije za evaluaciju kreditnog rejtinga, snizila je kreditini rejting Sjedinjenih Američkih Država, navodeći kao razlog rastući dug na saveznom, državnom i lokalnom nivou i "kontinuirano pogoršanje kriterijuma upravljanja" u poslednje dve decenije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD dobile manju ocenu: Administracija besna

Izvor: B92, 02.Avg.2023

Agencija Fič Rejtings, jedna od tri najuticajnije agencije za evaluaciju kreditnog rejtinga, snizila je kreditini rejting Sjedinjenih Američkih Država...Kao razlogu su naveli rastući dug na saveznom, državnom i lokalnom nivou i "kontinuirano pogoršanje kriterijuma upravljanja" u poslednje dve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.