Uskoro će „niški Bastaći“ da krenu na „niškog Vesića“

Izvor: Danas, 13.Jun.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro će „niški Bastaći“ da krenu na „niškog Vesića“

Na početku današnje sednice Skupštine grada Niša, Srđan Nonić, odbornik opozicione Niške inicijative, razvio je transparente sa natpisima "94 miliona?" i "Mediji lažu", u znak protesta zbog toga što predsednik Skupštine Rade Rajković u dnevni red zasedanja nije uvrstio formiranje komisije koja bi se bavila problemom "medijskog mraka" u ovom gradu. Članak Uskoro će „niški Bastaći“ da krenu na „niškog Vesića“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dveri: Priveden odbornik iz Kuršumlije zbog snimanja sednice školskog odbora

Izvor: Danas, 14.Jun.2019, 13:25

Odbornik Dveri iz Kuršumlije Oliver Milosavljević priveden je zbog toga što je, kako je saopšteno, snimao na sednici školskog odbora Osnovne škole "Miloje Zakić" u tom gradu, saopštio je danas taj pokret. Članak Dveri: Priveden odbornik iz Kuršumlije zbog snimanja sednice školskog odbora se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.