Upustila se u vezu sa osuđenim silovateljem i ubicom jer je mislila da MOŽE DA GA UKROTI, a onda je on uradio nešto monstruozno

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 20:24

Upustila se u vezu sa osuđenim silovateljem i ubicom jer je mislila da MOŽE DA GA "UKROTI", a onda je on uradio nešto monstruozno

Protiv tridesetogodišnjeg Rusa Nikite Silnova pokrenuta je istraga zbog sumnje da je zadavio trinaestogodišnju tinejdžerku

Majka se upustila u vezu sa silovateljem ubicom verujući da može da ga "ukroti”, a on joj je hladnokrvno ubio ćerku (13).

, ćerku čuvarke u zatvoru s kojom je bio u vezi. Nikita Silnov (33) i Jekaterina Šolohova (40) upoznali su dok je on bio iza rešetaka, a kada je posle 11 godina oslobođen, uselio se kod nje.

Tinejdžerka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zadavljena šalom, a ruska policija ispituje da li je pre toga silovana.

Šolohova, koja je bila u bolnici u Nelidovu, u Tverskoj oblasti, poverila je ćerku Silnovu na staranje. Na dan zločina, Viktorija je obavestila majku da ide da prošeta psa, ali kasnije nije odgovarala na njene poruke. Ni Silnov se nije javljao na pozive, pa je zabrinuta majka pozvala hitnu pomoć. Kada su provalili u stan, zatekli su beživotno telo devojčice.

Silnov je pobegao s Jekaterininim laptopom, kreditnim karticama i bundom.

Kako navode ruski mediji, on je seo u taksi u Rževu i posle toga mu se gubi svaki trag.

Bio je osuđen na 15 godina zbog silovanja i ubistva, ali je prevremeno pušten, a kako prenosi "San", Jekaterina je verovala da može da ga "pripitomi".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.