Uprava policije pozvala Katnića da kaže ko protiv njega vodi rat

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Feb.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava policije pozvala Katnića da kaže ko protiv njega vodi rat

Crnogorska Uprava policije pozvala je specijalnog tužioca za borbu protiv organizovanog kriminala Milivoja Katnića da jasno kaže ko protiv njega vodi "specijalni rat".

Katnić je u sredu izjavio da se protiv njega "danonoćno vodi specijalni rat", ali je poručio da će on "pobediti".

Specijalni tužilac nije precizirao na koga se odnosi njegova ocena, ali je kazao da "rat vode oni koji su predmet (njegovih) istraga".

Prema rečima Katnića, "smišljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << je" i to što još nije izabran šef Specijalnog tima za borbu protiv organizovanog kriminala.

Katnić je više puta ranije istakao da će on za šefa tog tima prihvatiti samo Dragana Radonjića, koga, navodno, na toj funkciji ne želi Uprava policije.

Specijalni tužilac je rekao da pitanje imenovanja šefa Specijalnog tima treba da reši premijer Milo Đukanović.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katnić vs Stojanović: Opstrukcija ili poštovanje zakona

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Feb.2016

Pat pozicija oko izbora prvog pomoćnika specijalnog tužioca traje već pola godine bez izgleda da se specijalni tužilac i direktor Uprave policije konačno dogovore koga da postave na to mjesto

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.