Izvor: SandzakPress.net, 09.Maj.2020, 01:38

Uprava dva časna Harema stavila je u upotrebu ‘napredna samosterilizacijska vrata’ za sprečavanja širenja virusa COVID-19

Uprava dva časna Harema stavila je u upotrebu ‘napredna samosterilizacijska vrata’ opremljena najnovijim tehnologijama na vratima Mesdžidul Harema kao jednu od mjera predostrožnosti i mjera sprečavanja širenja virusa COVID-19. Vrata steriliziraju osobe koje ulaze u prostor Mesdžida antiseptičkim sprejem, a opremljena su termalnim kamerama za otkrivanje temperature na udaljenosti od 6 metara. Također tu je i pametni zaslon za očitavanje temperatura na kojem se može očitati istovremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << temperatura nekoliko osoba. Brzina očitavanja temperature je otprilike jedna sekunda, a na vratima se, također, nalazi i spremište dezificijensa, kamera za termalni nadzor i pametni monitori. Ko god ulazi u Mesdžid proći će kroz ova vrata, a vrata će se periodično sterizirati nakon upotrebe. Izvor: islambosna.facebook The post Uprava dva časna Harema stavila je u upotrebu ‘napredna samosterilizacijska vrata’ za sprečavanja širenja virusa COVID-19 appeared first on Islam PRESS. Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Uprava dva časna Harema stavila je u upotrebu ‘napredna samosterilizacijska vrata’ za sprečavanja širenja virusa COVID-19 The post Uprava dva časna Harema stavila je u upotrebu ‘napredna samosterilizacijska vrata’ za sprečavanja širenja virusa COVID-19 appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.