Uobičajeno radno vreme pijaca 11. i 12. novembra

Izvor: Kurir, 08.Nov.2012, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uobičajeno radno vreme pijaca 11. i 12. novembra

Zelene pijace u Beogradu na pranik Dan primirja u Prvom svetskom ratu 11. i 12. novembra radiće uobičajeno

BEOGRAD - Na Dan primirja u Prvom svetskom ratu zelene pijace će u nedelju i ponedeljak, 11. i 12. novembra, raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”.

Otvoreni tržni centar na Novom Beogradu (popularni „Buvljak”) će u nedelju, 11. novembra, raditi uobičajeno od 8 do 16 časova, dok u ponedeljak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 12. novembra, neće raditi.

Tržni centar „Depo” u nedelju neće raditi, a u ponedeljak, 12. novembra, će raditi od 10 do 20 časova.

„Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac” će u nedelju raditi od 6 do 19 časova, a u ponedeljak neće raditi.

Tržni centar „Krnjača” (cvetna pijaca) će  u subotu i ponedeljak, 10. i 12. novembra, raditi od 11 do 8 časova sutradan ujutro.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radno vreme pijaca na Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Izvor: Studio B, 08.Nov.2012

Na Dan primirja u Prvom svetskom ratu zelene pijace će u nedelju i ponedeljak, 11. i 12. novembra, raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, saopštavaju iz „Gradskih pijaca". ..Otvoreni tržni centar na Novom Beogradu (popularni „Buvljak") će u nedelju, 11. novembra, raditi uobičajeno od 8 do 16...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.