Radno vreme pijaca na Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Izvor: Studio B, 08.Nov.2012, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme pijaca na Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Na Dan primirja u Prvom svetskom ratu zelene pijace će u nedelju i ponedeljak, 11. i 12. novembra, raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, saopštavaju iz „Gradskih pijaca".

Otvoreni tržni centar na Novom Beogradu (popularni „Buvljak") će u nedelju, 11. novembra, raditi uobičajeno od 8 do 16 časova, dok u ponedeljak, 12. novembra, neće raditi.

Tržni centar „Depo" u nedelju neće raditi, a u ponedeljak, 12. novembra, će raditi od 10 do 20 časova. „Pijaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac" će u nedelju raditi od 6 do 19 časova, a u ponedeljak neće raditi.

Tržni centar „Krnjača" (cvetna pijaca) će u subotu i ponedeljak, 10. i 12. novembra, raditi od 11 do 8 časova sutradan ujutro.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Menjaju radno vreme na pijacama zbog praznika

Izvor: Blic, 08.Nov.2012

Beogradske pijace će u nedelju i ponedeljak raditi prema izmenjenom radnom vremenu zbog obeležavanja praznika Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Izmenjeno radno vreme zbog praznika..U nedelju i ponedeljak zelene pijace će raditi uobičajeno šest do 19 sati...Otvoreni tržni centar – Novi Beograd...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.