Unikredit i EBRD kreditiraju malu privredu i građane sa 160 miliona evra

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unikredit i EBRD kreditiraju malu privredu i građane sa 160 miliona evra

Unikredit banka i Evropska banka za obnovu i razvoj potpisale su ugovor ukupne vrednosti od 160 miliona evra namenjen finansiranju malih i srednjih preduzeća i stambenom kreditiranju. Članak Unikredit i EBRD kreditiraju malu privredu i građane sa 160 miliona evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Inicijativa NDMBGD podnela zvaničnu žalbu EBRD u vezi projekta spalionice u Vinči

Izvor: Danas, 13.Sep.2019, 14:52

Inicijativa Ne davimo Beograd u saradnji sa mrežom Bankwatch CEE podnela je Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD) zvaničnu žalbu na projekat Javno-privatnog partnerstva za izgradnju spalionice otpada u Vinči, a čiju izgradnju treba da finansira ova banka. Članak Inicijativa NDMBGD podnela zvaničnu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.