Ukinut pritvor trojici iz Žitorađe osumnjičenima da su tukli predsednika Opštine

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinut pritvor trojici iz Žitorađe osumnjičenima da su tukli predsednika Opštine

Osnovni sud u Prokuplju danas je ukinuo pritvor Milanu Blagojeviću, Miljanu Saviću i Milošu Jankoviću iz Žitorađe, koji su osumnjičeni za nasilničko ponašanje prema predsedniku Opštine Žitorađa Ivanu Stanojeviću.

Istom sudskom odlukom njima je izrečena zabrana komunikacije sa svedocima u sudskom postupku.

Ova trojica su uhapšena pre dva dana nakon tuče u kabinetu predsednika Opštine Žitorađa Stanojevića u kojoj je predsedniku pocepana košulja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a jedan od učesnika Milan Blagojević zadobio povrede lica i glave.

Predsednik opštine u izjavi policiji rekao je da su ga u kabinetu fizički napali i tukli Blagojević, Savić i Janaćković pa im je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati.

Pre hapšenja Blagojević je u izjavi za agenciju Beta rekao da su ga u kabinetu predsednika Žitorađe pretukli predsednik, njegov zamenik i još petorica članova SNS kad je došao da pita zašto nije uvažena peticija građana Žitorađe o zabrani rušenja tamošnjeg fudbalskog stadiona.

Blagojević, Savić i Janaćković su organizatori protesta "Jedan od pet miliona" u Žitorađi.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ukinut pritvor trojici iz Žitorađe osumnjičenima da su tukli predsednika Opštine

Izvor: Danas, 20.Mar.2019

Osnovni sud u Prokuplju danas je ukinuo pritvor Milanu Blagojeviću, Miljanu Saviću i Milošu Jankoviću iz Žitorađe, koji su osumnjičeni za nasilničko ponašanje prema predsedniku Opštine Žitorađa Ivanu Stanojeviću. Članak Ukinut pritvor trojici iz Žitorađe osumnjičenima da su tukli predsednika...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.