Uhapšeni zbog krađe bakra sa crkve

Izvor: Blic, 08.Jan.2013, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog krađe bakra sa crkve

Šabačka policija je uhapsila trojicu mladića osumnjičene da su sa krova crkve Svete Petke u tom gradu ukrali 16 ploča od bakarnog lima radi prodaje u sekundarne sirovine.

Kako je saopšteno, uhapšeni su P.R. (26) i Z.I. (23) iz Lipolista i V.T. (27) iz Brestovca, koji su crkvi naneli štetu od 100.000 dinara.

Šabačka policija je uhapsila još dvojicu mladića zbog krađa. Uhapšen je Slađan M. (25) iz Brdarice u opštini Koceljeva koji je osumnjičen za provalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u jednu kuću u Jazovniku u kojoj je izazvao požar.

U požaru nije bilo povređenih, ali je izgorela unutrašnjost kuće i krovna konstrukcija.

Vladimir P. (37) iz Šapca je uhapšen zbog krađa radija iz automobila.

Povezane vesti: Beograđani provalili u poštu kod Šapca Šestočlana grupa osumnjičena za krađu bakra Krali bakar sa krova crkve u Boru Policija u Beogradu uhapsila četvoricu ljudi osumnjičenih za krađu bakarnih kablova Pokušali da iznude 2.000 evra

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.