Novac i nakit  krali po kućama

Izvor: Blic, 08.Jan.2013, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac i nakit krali po kućama

Policija je uhapsila četiri osobe iz Trstenika i Vrnjačke Banje, osumnjičene da su tokom proteklih mesec i po dana iz porodičnih kuća u okolini Trstenika ukrali novac, zlatni nakit i druge predmete, u vrednosti oko 10.000 evra.

Kako je danas saopštila policija, osumnjičenima je određeno zadržavanje zbog teške krađe.

Navedeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su osumnjičeni u proteklih mesec i po dana iz porodičnih kuća u selima Ugljarevo, Osaonica, Medveđa i Grabovac kod Trstenika krali novac, zlatni nakit i druge predmete ukupne vrednosti oko 10.000 evra.

Uhapšeni su S.D. (26), M.C. (25), L. J. (22) iz okoline Trstenika i D.C. (21) iz Vrnjačke Banje.

Povezane vesti: Obijao kuće kod Kruševca Krao novac, nakit, telefone i tehniku Osumnjičeni za 50 krađa „Pink Panter“ hteo da raznese kombi s novcem
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pala trojica serijskih provalnika

Izvor: Kurir, 08.Jan.2013

Policija sumnja da su trojica pohapšenih mladića iz kuća krali zlatni naki i drug dragocenosti u ukupnoj vrednosti oko 10.000 evra..TRSTENIK  - Policija je uhapsila četiri osobe S.D. (26), M.C. (25), L. J. (22) iz okoline Trstenika i D.C. (21) iz Vrnjačke Banje , osumnjičene da su tokom proteklih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.