Šapčani uhapšeni zbog krađe bakra sa crkve

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2013, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapčani uhapšeni zbog krađe bakra sa crkve

Šabačka policija je uhapsila trojicu mladića osumnjičene da su sa krova crkve Svete Petke u tom gradu ukrali 16 ploča od bakarnog lima radi prodaje u sekundarne sirovine.

Foto: Arhiva

Kako je saopšteno, uhapšeni su P.R.(26) i Z.I. (23) iz Lipolista i V.T. (27) iz Brestovca. Oni su crkvi naneli štetu od 100.000 dinara. Šabačka policija je uhapsila još dvojicu mladića zbog krađa. Uhapšen je Slađan M. (25) iz Brdarice u opštini Koceljeva koji je osumnjičen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za provalu u jednu kuću u Jazovniku u kojoj je izazvao požar.

 

U požaru nije bilo povređenih, ali je izgorela unutrašnjost kuće i krovna konstrukcija.

Vladimir P. (37) iz Šapca je uhapšen zbog krađa radija iz automobila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrali bakar sa krova crkve

Izvor: RTS, 08.Jan.2013

Zbog sumnje da su sa krova crkve Svete Petke u Šapcu ukrali 16 ploča od bakarnog lima, policija uhapsila trojicu mladića. Šteta 100.000 dinara. ..Šabačka policija je uhapsila trojicu mladića osumnjičene da su sa krova crkve Svete Petke u tom gradu ukrali 16 ploča od bakarnog lima radi prodaje...

Nastavak na RTS...

Uhapšeni zbog krađe bakra sa crkve

Izvor: Blic, 08.Jan.2013

Šabačka policija je uhapsila trojicu mladića osumnjičene da su sa krova crkve Svete Petke u tom gradu ukrali 16 ploča od bakarnog lima radi prodaje u sekundarne sirovine...Kako je saopšteno, uhapšeni su P.R. (26) i Z.I. (23) iz Lipolista i V.T. (27) iz Brestovca, koji su crkvi naneli štetu od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.