Uhapšeni zbog falsifikovanja lične karte Andreja Vučića

Izvor: Beta, 10.Apr.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog falsifikovanja lične karte Andreja Vučića

BEOGRAD, 10. aprila 2015. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u petak da je u nastavku akcije suzbijanja finansijskog kriminala uhapšeno 16 osoba iz Novog Sada, Jagodine, Beograda i jedna osoba sa dvojnim državljanstvom iz Budve, dok se za dve osobe intenzivno traga.

Stefanović je na konferenciji za novinare u Beogradu izjavio da se oni sumnjiče za pranje novca i zloupotrebu položaja i da su sve te osobe radile zajedno.

"Oni su na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << falsifikovanih obrazaca ličnih karata u koje su unosili podatke lica čiji su identitet ukrali, i osnivali u Agenciji za privredne registre sedam fantomskih preduzeća", kazao je Stefanović.

On je kazao da je reč o preduzećima koja počinju na slovo "a" i da je medju njima i preduzeće "Asumahum", i dodao da je rodjeni brat premijera Srbije Aleksandra Vučića, Andrej Vučić, jedna od osoba čija je lična karta falsifikovana.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno 16 osoba, krali identitet i osnivali preduzeća

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da je 16 osoba lišeno slobode, da se za još dve intenzivno traga, a svi oni su osumnjičeni da su krađom identiteta osnivali sedam fantomskih preduzeća, i "prali novac"...Na konferenciji za novinare, Stefanović je rekao da su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.