Uhapšeni osumnjičeni koji su upali na izložbu stripova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2020, 17:20

Uhapšeni osumnjičeni koji su "upali" na izložbu stripova

Beogradska policija uhapsila je danas više osumnjičenih za koje se sumnja da su 13. oktobra upali u galeriju "Stara kapetanija" u Zemunu, gde su pocepali izložene crteže i prskali sprejem po galeriji, nakon čega su pobegli, saopštio je MUP.

Uhapšeni su A.D. (19) i Ž.M. (35), dvojicu petnestogodišnjaka i jednog sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da su oni, zajedno sa više osoba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pre dva dana, ušli u galeriju „Stara kapetanija“ u Zemunu, gde su pocepali izložene crteže i prskali sprejem po galeriji, nakon čega su pobegli.

Osumnjičenima A. D. i Ž. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Po nalogu nadležnog tužioca za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu protiv trojice maloletnika biće podnete krivične prijave.

Policija nastavlja intenzivno da radi na identifikaciji ostalih učesnika ovog događaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MUP: Petorica uhapšena zbog demoliranja izložbe u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Okt.2020

Policija je u Beogradu uhapsila pet osoba zbog napada na izložbu strip crteža u Galeriji Stara Kapetanija u Zemunu 13. oktobra, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP). „Sumnja se da su uhapšeni, zajedno sa više osoba, pocepali izložene crteže i prskali sprejem po galeriji,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.