Uhapšeni osumničeni za kupoprodaju marihuane

Izvor: Blic, 19.Jan.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumničeni za kupoprodaju marihuane

Valjevska policija je, postupajući po naloženim merama Direkcije policije u vezi suzbijanja prometa opojnih droga na teritoriji Srbije, uhapsila u Valjevu Sašu Ž. (41) iz Valjeva, Ferida Š. (25.) i Ermina O. (22) iz Novog Pazara prilikom kupoprodaje kilogram i 200 grama opojne droge marihuane, saopštila je danas Policijska uprava Valjevo.

Oni su uhapšeni sinoć oko 20 časova, jer postoji osnovana sumnja da su Ferid Š. i Ermin O. iz Novog Pazara dovezli opojnu drogu svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << putničkim motornim vozilom marke “ BMV 530” i prodali je u Valjevu Saši Ž. da bi on drogu dalje preprodavao preko svoje mreže prodavaca krajnjim korisnicima na teritoriji grada Valjeva. Kod Ermina je pronađeno i privremeno oduzeto 1230 evra.

Prilikom pretresanja kuće Saše Ž. pronađeno je još 90 grama opojne droge marihuane, kao i vagica za precizno merenje.

Protiv njih sledi podnošenje krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Svima njima je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva, određena mera zadržavanja do 48 časova nakon koje će biti saslušani i predati sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu na dalju nadležnost, navedeno je u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhvaćen najmoćniji diler droge u Valjevu!

Izvor: Kurir, 19.Jan.2014

Postoji osnovana sumnja da su Ferid Š. i Ermin O. iz Novog Pazara dovezli opojnu drogu i prodali je u Valjevu Saši Ž. da bi on drogu dalje preprodavao preko svoje mreže prodavaca u Valjevu...VALJEVO - Valjevska policija je, postupajući po naloženim merama Direkcije policije u vezi suzbijanja prometa...

Nastavak na Kurir...

Uhapšeni osumnjičeni za kupoprodaju marihuane

Izvor: Press, 19.Jan.2014

Oni su uhapšeni sinoć oko 20 časova, jer postoji osnovana sumnja da su Ferid Š. i Ermin O. iz Novog Pazara dovezli opojnu drogu svojim putničkim motornim vozilom marke “ BMV 530” i prodali je u Valjevu Saši Ž. da bi on drogu dalje preprodavao preko svoje mreže prodavaca krajnjim korisnicima...

Nastavak na Press...

U stanu E.O. (22) pronađeno 833 grama kokaina i 14,5 grama hašiša

Izvor: Press, 19.Jan.2014

U nastavku policijske akcije koja je 18. januara započeta u Valjevu, u kojoj su uhapšena tri lica iz Valjeva i Novog Pazara, službenici policijske uprave u Novom Pazaru izvršili su pretres stana i drugih prostorija osumnjičenog E.O. (22) u Novom Pazaru, saopštila je Policijska uprava Valjevo.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.