Uhapšene tri osobe zbog krađe za vreme policijskog časa

Izvor: B92, 26.Mar.2020, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene tri osobe zbog krađe za vreme policijskog časa

Policija u Beogradu, u dve odvojene akcije, uhapsila tri osobe osumnjičene za tešku krađu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Hapšenje je sprovedeno neposredno nakon počinjenog krivičnog dela.

U prvoj akciji, policija je uhapsila К. К. (26) i I. M. (26), osumnjičene da su sinoć za vreme trajanja zabrane kretanja sekirom razvalili vrata jedne trgovinske radnje iz koje su ukrali više flaša alkoholnih pića.

Neposredno nakon izvršenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krivičnog dela, počinjenog za vreme trajanja zabrane kretanja, policija je sinoć uhapsila i D. S. (18), osumnjičenog da je razvalio vrata na jednom kiosku iz koga je ukrao različite vrste čokolada.

Svim osumnjičenima određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.