Izvor: Radio 021, 26.Mar.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmoro pijanih Futožana bili napolju u vreme policijskog časa, za jednim tragao sud

Novosadska policija podnela je prekršajne prijave protiv sedmoro Futožana zbog izlaženja bez dozvole u vreme policijskog časa.

Šestorica mladića i jedna devojka zatečeni su sinoć, na obali Dunava, između Futoga i Begeča, vidno pijani.

Za jednim od njih tragao je sud, radi izdržavanja kazne, pa je sproveden u Okružni zatvor u Novom Sadu.

Ostali su zadržani do 12 sati i biće privedeni, u skraćenom postupku, nadležnom sudiji za prekršaje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog kršenja propisa o ograničenju i zabrani kretanja, podnet je i protiv četrdesetsedmogodišnjeg Subotičanina kojeg je policija, sinoć, zatekla na Bulevaru oslobođenja. Prekršajni sud u Novom Sadu osudio ga je na novčanu kaznu od 50.000 dinara, koja je preinačena u zatvorsku, u trajanju od 50 dana.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novčane kazne za pijane Futožane koji su bili napolju u vreme policijskog časa

Izvor: Radio 021, 26.Mar.2020

Sedmoro Futožana protiv kojih je novosadska policija podnela krivične prijave zbog izlaženja bez dozvole u vreme policijskog časa, kažnjeni su novčano...Oni će platiti kazne između 50 i 80 hiljada dinara...Podsetimo, šestorica mladića i jedna devojka zatečeni su sinoć, na obali Dunava, između...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.