Sedmoro Futožana za vreme policijskog časa bilo na obali Dunava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmoro Futožana za vreme policijskog časa bilo na obali Dunava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneli su prekršajne prijave protiv sedmoro Futožana, zbog sumnje da su prekršili Naredbu o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

Šest mladića i jedna devojka zatečeni su noćas, na obali Dunava, između Futoga i Begeča, pod vidnim dejstvom alkohola.

Za jednim od njih tragao je sud, radi izdržavanja kazne, pa je sproveden u Okružni zatvor u Novom Sadu.

Ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su zadržani do 12 sati i biće privedeni, u skraćenom postupku, nadležnom sudiji za prekršaje.

Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog kršenja propisa o ograničenju i zabrani kretanja, podnet je i protiv četrdesetsedmogodišnjeg Subotičanina kojeg je policija, sinoć, zatekla na Bulevaru oslobođenja.

Prekršajni sud u Novom Sadu osudio ga je na novčanu kaznu od 50. 000 dinara, koja je preinačena u zatvorsku, u trajanju od 50 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedmoro pijanih Futožana bili napolju u vreme policijskog časa, za jednim tragao sud

Izvor: Radio 021, 26.Mar.2020

Novosadska policija podnela je prekršajne prijave protiv sedmoro Futožana zbog izlaženja bez dozvole u vreme policijskog časa...Šestorica mladića i jedna devojka zatečeni su sinoć, na obali Dunava, između Futoga i Begeča, vidno pijani...Za jednim od njih tragao je sud, radi izdržavanja kazne,...

Nastavak na Radio 021...

PRIJAVE PROTIV SEDMORO FUTOŽANA U toku policijskog časa uhvaćeni pijani na obali Dunava

Izvor: Blic, 26.Mar.2020

Novosadski policajci podneli su prekršajne prijave protiv sedmoro Futožana, zbog sumnje da su prekršili Naredbu o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije, saopštila je novosadska

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.