Uhapšena trojica zbog ubistva Milića i Božovića

Izvor: B92, 24.Dec.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena trojica zbog ubistva Milića i Božovića

Beograd -- Policija je rasvetlila ubistva Siniše Milića i Draga Božovića i privela osumnjičene za ta dva ubistva ove godine u Beogradu, saopštio je MUP.

Policija je uhapsila D. D. (26) zbog sumnje da je ubio Sinišu Milića, 19. juna ove godine na Vračaru.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević je precizirao da je na automobilu kojim je upravljao Milić aktivirana eksplozivna naprava i da je od eksplozije Milić poginuo.

Kovačević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dodao da je policija rasvetlila i teško ubistvo crnogorskog državljanina Draga Božovića, 26. novembra na Bežanijskoj kosi i da su u tom slučaju uhapsili dve osobe.

Za ovo ubistvo uhapšen je M. Ć. (21) i U. C. (18), za kog se sumnja da je bio saučesnik u ubistvu.

Direktor policije Vladimir Rebić ocenio je da MUP rasvetljavanjem ovih ubistva "pokazuje da ni jedan kriminalac nije i neće biti spokojan".

"Procenat rešenih ubistva ove godine iznosi 80 procenata, zbog čega sam veoma zadovoljan radom policijskih službenika", izjavio je Rebić.

Beogradska štampa je ubistva Milića i Božovića povezivala sa sukobom crnogorskih kriminalnih klanova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.