Uhapšena trojica zbog ubistva Milića i Božovića

Policija je rasvetlila ubistva Siniše Milića i Draga Božovića i privela osumnjičene za ta dva ubistva ove godine u Beogradu, saopštio je MUP.

Izvor: Beta, Tanjug

Ponedeljak, 24.12.2018.

15:45

Uhapšena trojica zbog ubistva Milića i Božovića
Foto: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Policija je uhapsila D. D. (26) zbog sumnje da je ubio Sinišu Milića, 19. juna ove godine na Vračaru.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević je precizirao da je na automobilu kojim je upravljao Milić aktivirana eksplozivna naprava i da je od eksplozije Milić poginuo.

Kovačević je dodao da je policija rasvetlila i teško ubistvo crnogorskog državljanina Draga Božovića, 26. novembra na Bežanijskoj kosi i da su u tom slučaju uhapsili dve osobe.

Za ovo ubistvo uhapšen je M. Ć. (21) i U. C. (18), za kog se sumnja da je bio saučesnik u ubistvu.

Direktor policije Vladimir Rebić ocenio je da MUP rasvetljavanjem ovih ubistva "pokazuje da ni jedan kriminalac nije i neće biti spokojan".

"Procenat rešenih ubistva ove godine iznosi 80 procenata, zbog čega sam veoma zadovoljan radom policijskih službenika", izjavio je Rebić.

Beogradska štampa je ubistva Milića i Božovića povezivala sa sukobom crnogorskih kriminalnih klanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: