Uhapšena kriminalna grupa u Beogradu - zaplenjeni kilogrami droge

Izvor: B92, 04.Sep.2020, 15:29

Uhapšena kriminalna grupa u Beogradu - zaplenjeni kilogrami droge

Pripadnici MUP-a uhapsili su šest osoba za koje se sumnja da su kao članovi organizovane kriminalne grupe trgovali drogom.

Kod njih je pronađeno 19,5 kilograma amfetamina i oko 2.150 tableta MDMA (varijanta ekstazija), manja količina kokaina, 600 grama marihuane i pištolj sa pedeset metaka.

Uhapšeni su S.N. (26), koji se sumnjiči da je organizator te kriminalne grupe, kao i L.B. (28), A.M. (31), N.B. (37), N.F. (24) i M.O. (31).

Pripadnici te organizovane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kriminalne grupe, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu na teritoriji Beograda bavili su se preprodajom različitih vrsta narkotika, u najvećoj meri amfetamina i MDMA.

Oni su organizovali mrežu uličnih dilera koji su za potrebe te grupe prodavali drogu u manjim količinama.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno šest muškaraca zbog organizovane prodaje droge u Beogradu

Izvor: Danas, 04.Sep.2020

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su šest ljudi za koje se sumnja da su kao članovi organizovane kriminalne grupe trgovali drogom i kod njih zaplenili veću količinu narkotika, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.