Petak, 04.09.2020.

15:17

Uhapšena kriminalna grupa u Beogradu - zaplenjeni kilogrami droge

Pripadnici MUP-a uhapsili su šest osoba za koje se sumnja da su kao članovi organizovane kriminalne grupe trgovali drogom.

Izvor: Beta

Uhapšena kriminalna grupa u Beogradu - zaplenjeni kilogrami droge
Foto: Depositphotos/stevanovicigor

Kod njih je pronađeno 19,5 kilograma amfetamina i oko 2.150 tableta MDMA (varijanta ekstazija), manja količina kokaina, 600 grama marihuane i pištolj sa pedeset metaka.

Uhapšeni su S. N. (26), koji se sumnjiči da je organizator te kriminalne grupe, kao i L. B. (28), A. M. (31), N. B. (37), N. F. (24) i M. O. (31).

Pripadnici te organizovane kriminalne grupe, kako se sumnja, duže vreme na teritoriji Beograda bavili su se preprodajom različitih vrsta narkotika, u najvećoj meri amfetamina i MDMA.

Oni su organizovali mrežu uličnih dilera koji su za potrebe te grupe prodavali drogu u manjim količinama.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: