Uhapšen zbog paljenja automobila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog paljenja automobila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. K. (1973) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo podstrekavanje na izvršenje krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je on, na osnovu novčanog duga, naveo M. M. (1994) da zapali automobil aleksinačkog stomatologa i novinara Dušana Ostojića. Sumnja se da je M. M., 30. maja ove godine razbio staklo na automobilu oštećenog, marke „ševrolet kalos", sipao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << benzin u unutrašnjost vozila i zapalio ga, nakon čega se udaljio sa lica mesta.

Policija ga je svega dva dana kasnije uhapsila, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, a osumnjičeni M. M. se trenutno nalazi u pritvoru.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu osumnjičenom M. K., koji je danas uhapšen, određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen nalogodavac paljenja automobila Dušana Ostojića iz Aleksinca

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Jun.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. K. (1973) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo podstrekavanje na izvršenje krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti...Sumnja se da je on, na osnovu novčanog duga, naveo M. M. (1994) da zapali...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.