Inđija: Uhapšen zbog izazivanja opšte opasnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija: Uhapšen zbog izazivanja opšte opasnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji uhapsili su G. T (38) iz Petrovaradina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je juče, pucnjem iz vazdušne puške povredio šezdesetčetvorogodišnju komšinicu, u jednom vikend-naselju pored Inđije.

Prilikom pretresa vikendice osumnjičenog, policija je pronašla i oduzela vazdušnu pušku, 35,50 grama biljne materije sumnjive na marihuanu i 70 semenki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Po nalogu nadležnog tužioca, G. T. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Nakon veštačenja biljne materije i semenki, protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava, nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen zbog paljenja automobila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. K. (1973) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo podstrekavanje na izvršenje krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti...Sumnja se da je on, na osnovu novčanog duga, naveo M. M. (1994) da zapali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.