Uhapšen zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima

Izvor: B92, 20.Mar.2021, 12:59

Uhapšen zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima

Pripadnici MUP u Zrenjaninu uhapsili su B. B. (1995) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po propisima za vreme epidemije.

Kako je saopštila Policijska uprava Zrenjanina, u neprijavljenom ugostiteljskom objektu u vlasništvu osumnjičenog, prilikom kontrole, sinoć je zatečeno deset osoba.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Zrenjaninu.

Takođe su u objektu dve osobe zatečene kako igraju na slot aparatima, pa će u redovnom postupku protiv B. B. biti podneta krivična prijava za neovlašćeno organizovanje igara na sreću, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.