Uhapšen zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2021, 13:00

Uhapšen zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji s Komunalnom milicijom i po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su B. B. (1995) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Kako je saopštila Policijska uprava Zrenjanina, u neprijavljenom ugostiteljskom objektu u vlasništvu osumnjičenog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prilikom kontrole, sinoć je zatečeno deset osoba.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Takođe su u objektu dve osobe zatečene kako igraju na slot aparatima, pa će u redovnom postupku protiv B. B. biti podneta krivična prijava za neovlašćeno organizovanje igara na sreću, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima

Izvor: B92, 20.Mar.2021

Pripadnici MUP u Zrenjaninu uhapsili su B. B. (1995) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po propisima za vreme epidemije...Kako je saopštila Policijska uprava Zrenjanina, u neprijavljenom ugostiteljskom objektu u vlasništvu osumnjičenog, prilikom kontrole, sinoć je zatečeno...

Nastavak na B92...

ZA NJIH MERE KAO DA NE POSTOJE Zatečeni kako igraju slot u Zrenjaninu, priveden vlasnik ugostiteljskog objekta

Izvor: Blic, 20.Mar.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji s Komunalnom milicijom i po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su B. B. (1995) iz okoline tog grada jer je sinoć u njegovom ugostiteljskom objektu zatečeno 10 osoba.

Nastavak na Blic...

Zrenjanin: Deset osoba zatečeno u neprijavljenom ugostiteljskom objektu

Izvor: Radio 021, 20.Mar.2021

Policija u Zrenjaninu, u saradnji s Komunalnom milicijom, uhapsila je B.B. (26) iz okoline tog grada, osumnjičenog za krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije...Kako je saopštila policija, u neprijavljenom ugostiteljskom objektu u vlasništvu osumnjičenog, prilikom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.