Uhapšen policajac u Čačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen policajac u Čačku

ČAČAK -

Čačanska policija je danas saopštila da je uhapsila saobraćajca M. T. (1980) iz Čačka zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja.

On je osumnjičen da je, u svojstvu ovlašćenog službenog lica, od Novog Sada pratio kamion "skania", za koji postoji sumnja da je neregistrovano i da je ukradeno u Sloveniji.

Kamionom, na kojem su se nalazile bosanske registarske tablice, upravljao je M. M. (1971) iz Prislonice, grad Čačak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Osumnjičeni saobraćajac je zatečen u pratnji ovog vozila prilikom redovne kontrole u mestu Rudnik, opština Gornji Milanovac.

Osumnjičeni saobraćajac M.T. je danas, uz krivičnu prijavu, priveden istražnom sudiji Višeg suda u Čačku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajac bio "službena pratnja" lopovima

Izvor: Mondo, 24.Jan.2013

Čačanska policija privela je saobraćajnog policajca Mileta Terzića (33) sumnjajući da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja...Kriminalistička policija je Terziću odredila meru zadržavanja jer mu se na teret stavlja da je u svojstvu ovlašćenog službenog lica, odnosno u...

Nastavak na Mondo...

Uhapšen saobraćajac iz Čačka

Izvor: Press, 24.Jan.2013

Terzić se sumnjiči da je u svojstvu službenog lica od Novog Sada vršio pratnju teretenog motornog vozila za koje se sumnja da je neregistrovano i ukradeno u Sloveniji, navodi se u saopštenju...Tim vozilom bosanskih registarskih tablica upravljao je M.M. (43) iz sela Prislonica kod Čačka, a osumnjiceni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.