Priveden policajac iz Čačka

Izvor: B92, 24.Jan.2013, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden policajac iz Čačka

Čačak -- Saobraćajni policajac Mile Terzić priveden zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja, saopštila je Policijska uprava u Čačku.

U saopštenju je navedeno da je kriminalistička policija Terziću (33) iz Čačka juče odredila meru zadržavanja i da se osumnjičenom na teret stavlja da je, u svojstvu ovlašćenog službenog lica, od Novog Sada vršio pratnju teretnog motornog vozila marke "Skanija", za koje postoje osnovi sumnje da je neregistrovano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da je ukradeno u Sloveniji.

Ovim vozilom na kojem su bile bosanske registarske tablice upravljao je Miroslav Mutapović (42) iz Prislonice, kod Čačka. Osumnjičeni saobraćajni policajac je zatečen u pratnji ovog vozila prilikom redovne kontrole u mestu Rudnik, opština Gornji Milanovac.

Policija je, takođe, podnela krivičnu prijavu protiv Mutapovića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja u podstrekavanju i krivično delo falsifikovanje isprave.

Osumnjičeni Terzić je danas, uz krivičnu prijavu, priveden istražnom sudiji Višeg suda u Čačku, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog zloupotrebe položaja priveden policajac

Izvor: Akter, 24.Jan.2013

Saobraćajni policajac Mile Terzić priveden zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja, saopštila je Policijska uprava u Čačku

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.