Saobraćajac bio službena pratnja lopovima

Izvor: Mondo, 24.Jan.2013, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajac bio "službena pratnja" lopovima

Čačanska policija privela je saobraćajnog policajca Mileta Terzića (33) sumnjajući da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Kriminalistička policija je Terziću odredila meru zadržavanja jer mu se na teret stavlja da je u svojstvu ovlašćenog službenog lica, odnosno u službi, od Novog Sada bio pratnja kamiona "skanija" koje je imalo lažne tablice i ukraden je u Sloveniji.

Ovim vozilom na kojem su se nalazile bosanske registarske tablice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << upravljao je Miroslav Mutapović (42) iz Prislonice, kod Čačka.

Osumnjičeni saobraćajni policajac je zatečen u pratnji ovog vozila prilikom redovne kontrole u mestu Rudnik, kod Gornje Milanovca.

Policija je, takođe, podnela krivičnu prijavu protiv Mutapovića kao osobe koja je podstrekivala na falsifikovanje isprave.

Osumnjičeni Terzić je danas, uz krivičnu prijavu, priveden istražnom sudiji Višeg suda u Čačku, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug, foto: MONDO/Petar Stojanović)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Saobraćajac bio pratnja lopovima

Izvor: Radio 021, 24.Jan.2013

Čačanska policija privela je saobraćajnog policajca Mileta Terzića (33) zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.