Uhapšen osumnjičeni za krađu ograde s novog autoputa

Izvor: N1 televizija, 17.Nov.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za krađu ograde s novog autoputa

Policija iz Gornjeg Milanovca uhapsila N.N. (53) iz Boljkovca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa. On se sumnjiči da je ukrao deo zaštitne ograde sa autoputa Ljig - Preljina.

Prilikom pretresa više kuća i pomoćnih objekata, u selu Boljkovci, pronađeno je i oduzeto 100 metara pletene žičane ograde i oko 70 metalnih profila različitih dimenzija, nestalih sa auto-puta, navodi policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << do 48 sati, nakon čega će, u zakonskom roku, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, sa novog autoputa je već ukradeno 2.000 metara zaštitne ograde i 20 šahtova.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Autoput nov, a već ukradeni šahtovi i ograda

Izvor: N1 televizija, 17.Nov.2016

Policija iz Gornjeg Milanovca uhapsila N.N. (53) iz Boljkovca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa. On se sumnjiči da je ukrao deo zaštitne ograde sa autoputa Ljig - Preljina...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.