Uhapšen nasilnik: Napao radnika parking servisa jer mu je nosio auto

Izvor: SandzakPress.net, 25.Mar.2020, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen nasilnik: Napao radnika parking servisa jer mu je nosio auto

Novopazarska policija je uhapsila E. D. (44) iz tog grada zbog sumnje da je nasrnuo na 32-godišnjeg radnika parking servisa dok je uklanjao njegov automobil, nepropisno parkiran u centru Novog Pazara. Osumnjičenom se na teret stavlja krivično nasilničko ponašanje, saopšteno je iz MUP-a. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru. Izvor: BLIC.RS The post Uhapšen nasilnik: Napao radnika parking servisa jer mu je nosio auto appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Napao radnika parking servisa

Izvor: JUGpress.com, 26.Mar.2020, 09:51

NOVI PAZAR..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. D. (1976) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično nasilničko ponašanje...Sumnja se da je on nasrnuo na tridesetdvogodišnjeg radnika parking servisa dok je uklanjao njegov automobil nepropisno...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.