Izvor: JUGpress.com, 26.Mar.2020, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napao radnika parking servisa

NOVI PAZAR

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. D. (1976) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je on nasrnuo na tridesetdvogodišnjeg radnika parking servisa dok je uklanjao njegov automobil nepropisno parkiran u centru Novog Pazara, navodi policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Krali LCD televizore

Izvor: JUGpress.com, 26.Mar.2020

NOVI PAZAR..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su F. K. (1984) i E. N. (1982) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa...Sumnja se da su oni sinoć razbili vrata na jednom lokalu u Novom Pazaru iz kojeg su ukrali dva LCD...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.