Uhapšen muškarac zbog sumnje da je pucao na vozilo u Kruševcu

Izvor: B92, 14.Avg.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen muškarac zbog sumnje da je pucao na vozilo u Kruševcu

Kruševac -- Policija u Kruševcu uhapsila je J. I. (40) iz tog grada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela.

Na teret mu se stavljaju dela izazivanja opšte opasnosti, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, sumnja se da je on pucao na vozilo kojim je upravljao muškarac iz Kruševca (29) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u kom su bile još dve osobe, nakon što se sa njima prethodno verbalno i fizički sukobio.

U toj pucnjavi, navodi MUP, niko nije povređen.

Osumnjičenom je, po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati i uz, krivičnu prijavu biće priveden tužilaštvu

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muškarac u Kruševcu uhapšen zbog pucnjave

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2019

Kruševačka policija uhapsila je J.I. (40) iz tog grada zbog sumnje da je pucao na vozilo kojim je upravljao muškarac iz Kruševca, star 29 godina, a u kome su bile još dve osobe...Policija je navela da se sumnja da se on prethodno sa njima verbalno i fizički sukobio i da u toj pucnjavi niko nije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.