Muškarac u Kruševcu uhapšen zbog pucnjave

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac u Kruševcu uhapšen zbog pucnjave

Kruševačka policija uhapsila je J.I. (40) iz tog grada zbog sumnje da je pucao na vozilo kojim je upravljao muškarac iz Kruševca, star 29 godina, a u kome su bile još dve osobe.

Policija je navela da se sumnja da se on prethodno sa njima verbalno i fizički sukobio i da u toj pucnjavi niko nije povređen.

J.S. je osumnjičen da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Njemu je po odobrenju Osnovnog javnog tužioca u Kruševcu određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti priveden tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kruševljanin PUCAO na auto, nema povređenih

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019

Kruševačka policija uhapsila je J.I. (40) iz tog grada zbog sumnje da je pucao na vozilo kojim je upravljao muškarac iz Kruševca, star 29 godina, a u kome su bile još dve osobe...Foto: MONDO/Samir Cacan..Policija je navela da se sumnja da se on prethodno sa njima verbalno i fizički sukobio i da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.