Uhapšen muškarac koji je kombijem udario pešake na putu kod Čačka

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2020, 12:35

Uhapšen muškarac koji je kombijem udario pešake na putu kod Čačka

Muškarac M. J. (47) iz Čačka uhapšen je nakon što je kombijem udario dva pešaka na seoskom putu, ženu (35) i muškarca (48), koji su tom prilikom povređeni, rečeno je danas agenciji Beta u policiji.

U tom saobraćajnom incidentu, žena, koja je supruga  uhapšenog M. J,  zadobila je teške telesne povrede, a muškarac je lakše povređen.

Incident se dogodio u selu Bečanj kod Čačka.

Policija sumnja da je uhapšeni M. J. namerno udario kombijem ta dva pešaka.

Istraga je u toku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac kombijem oborio suprugu i još jednu osobu

Izvor: B92, 02.Sep.2020

Na lokalnom putu u ataru sela Bečanj M. J. (47) je svojim kombijem udario i oborio dva pešaka, od kojih je jedan i njegova supruga J. P. (35)...Oboren je i muškarac D.R. (48)...Žena je zadobila je teže telesne povrede, a muškarac lakše...Njima je ukazana je medicnska pomoć, a Miloš J. je uhapšen.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.