Uhapšen bivši gradonačelnik Leskovca

Izvor: Mondo, 28.Mar.2013, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bivši gradonačelnik Leskovca

Policija privela šest osoba u Leskovcu, uključujući i bivšeg gradonačelnika Slobodana Kocića, zbog zloupotrebe službenog položaja. Hapšenja i po Somboru.

Oni se sumnjiče se za malverzacije prilikom izgradnje autobuske stanice, jednog stambenog objekta i dve saobraćajnice u Leskovcu, javlja RTS.

Sumnja se da su privedeni nezakonito pribavili gotovo 74 miliona dinara. Krivičnom prijavom biće obuhvaćene još dve osobe.

Agencija Beta nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je saznala da je razlog Kostićevog privođenja nerealizovani projekat treće faze izgradnje autobuske stanice, kao i neizgrađena stambena zgrada u Vlajkovoj ulici, koja je pre tri godine izgorela u požaru.

Kocić je lider DS u tom gradu, a smenjen je u novembru 2012.

U martu 2011. u Leskovcu je održan protest zbog ponašanja Kocića, na kom su ga optuživali za veliki broj nezaposlenih u gradu, otpuštanja, loše privatizacije, siromaštvo građana Leskovca, promašene investicije, korupciju ali i za diktaturu.

Informacije o hapšenju potrđene su danas i Tanjugu u direkciji policije, ali je saopšteno i da je danas u Somboru bilo privođenja.

U Somboru je lišeno slobode šest osoba, među kojima je direktor i vlasnik firme "Tehnomag Term" d.o.o. Novi Sad Lazar Munižaba, a krivičnom prijavom biće obuhvaćene još tri osobe.

(MONDO, foto: Ilustracija, Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen bivši gradonačelnik Leskovca

Izvor: Press, 28.Mar.2013

Kako je navedeno oni se sumnjiče za malverzacije prilikom izgradnje autobuske stanice, jednog stambenog objekta i dve saobraćajnice u Leskovcu.. Sumnja se da su privedeni nezakonito pribavili gotovo 74 miliona dinara. Krivičnom prijavom biće obuhvaćene još dve osobe.. U Somboru je lišeno slobode...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.