Uhapšen 39-godišnjak iz Arilja zbog pokušaja ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2022, 10:49

Uhapšen 39-godišnjak iz Arilja zbog pokušaja ubistva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su I. A. (39) iz Arilja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopštio je danas MUP.

On se sumnjiči da je noćas u Arilju, nakon kraće verbalne rasprave, zbog ranije narušenih međuljudskih odnosa, putničkim vozilom "bmv" prešao na suprotnu stranu kolovoza i namerno udario 29-godišnjeg muškarca iz Arilja, koji se kretao kao pešak.

Oštećeni je zadobio teške >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << telesne povrede i prebačen je na dalje lečenje u Beograd.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen Arljac zbog pokušaja ubistva

Izvor: Danas, 02.Jul.2022

Zbog sumnje da je automobilom „bmv“ pokušao ubistvo, uhapšen je I. A. (39) iz Arilja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.