Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen automobil koji je gorio na putu Banjaluka - Prnjavor

PRNJAVOR - Automobil, koji se zapalio u vožnji u mjestu Potočani, ugašen je a tokom ove nezgode nije bilo povrijeđenih, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Prnjavor ranije su rekli da se ekipa sa jednim vatrogasnim vozilom i tri vatrogasca brzo uputila na mjesto dogadaja.

Automobil, koji se kretao iz pravca Banjaluke prema Prnjavoru zapalio se u vožnji u mjestu Potočani, a saobraćaj je bio zaustavljen u oba smjera, javio je čitalac "Nezavisnih"sa lica mjesta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Gorio auto na autoputu Banjaluka-Gradiška

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2018, 08:07

BANJALUKA – Na autoputu Banjaluka-Gradiška sinoć oko 22 sata zapalio se automobil...Nezgoda se desila na dijelu autoputa kod isključenja za Aleksandrovac...Prema nezvaničnim informacijama saobraćaj je bio obustavljen nekoliko sati, a još uvijek nema informacija o povrijeđenima...Više informacija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.