Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gori automobil na putu Banjaluka - Prnjavor

PRNJAVOR - Automobil, koji se kretao iz pravca Banjaluke prema Prnjavoru zapalio se u vožnji u mjestu Potočani, a saobraćaj je zaustavljen u oba smjera, javlja čitalac "Nezavisnih"sa lica mjesta.

Još uvijek se ne zna da li je neko povrijeđen u automobilu.

Iz Vatrogasnog društva Prnjavor kazali su kratko da se ekipa sa jednim vatrogasnim vozilom i tri vatrogasca brzo uputila na mjesto dogadaja.

U Policijskoj stanici Prnjavor su kazali da je policija otišla na mjesto dogadaja, ali da još uvijek nemaju povratnu inforamciju šta se tačno dogodilo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ugašen automobil koji je gorio na putu Banjaluka - Prnjavor

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2018

PRNJAVOR - Automobil, koji se zapalio u vožnji u mjestu Potočani, ugašen je a tokom ove nezgode nije bilo povrijeđenih, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije...Iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Prnjavor ranije su rekli da se ekipa sa jednim vatrogasnim vozilom i tri vatrogasca brzo uputila na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.