Udesi, gužve, opšte ludilo na beogradskim ulicama / FOTO

Izvor: B92, 09.Sep.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udesi, gužve, "opšte ludilo" na beogradskim ulicama / FOTO

Na skoro svim glavnim ulicama u Beogradu su velike gužve u saobraćaju, a kako kažu za B92 iz Žutog taksija, “u gradu je opšte ludilo“.

Dežurni dispečer tog taksi udruženja je naveo da je u Bulevaru kralja Aleksandra tramvaj udario dečaka, zbog čega je tramvajski saobraćaj poptuno paralisan.

Takođe, navedeno je da su se na auto-putu Beograd – Zagreb dogodila dva udesa i da su na mestu udesa i ekipe Hitne pomoći, zbog čega su se stvorile velike gužve.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Saobraćaj je otežan i na Novom Beogradu, kako je rečeno, a na Banjici i Autokomandi vlada “totalni kolaps“, kao i u Takovskoj i Ulici Ilije Garašanina.

Udes se dogodio i u Prizrenskoj ulici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

“OPŠTE LUDILO” U BEOGRADU: Nekoliko udesa PARALISALO CENTAR, kolone automobila stoje

Izvor: Telegraf.rs, 09.Sep.2016

Na skoro svim glavnim ulicama u Beogradu su velike gužve u saobraćaju, a kako kažu iz Žutog taksija "u gradu je opšte ludilo"...U Bulevaru kralja Aleksandra tramvaj je udario dečaka, zbog čega je tramvajski saobraćaj poptuno paralisan...Takođe, navedeno je da su se na autoputu Beograd – Zagreb...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.