Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jun.2017, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

Vlasnik parcele od 14 ari i kuće od 68 kvadrata u Brestoviku kod Grocke odlučio je da svoje imanje pokloni nekome, uz jedan uslov.

Kupac treba da plati plac 7.000 evra, a kuću dobija na poklon! Više o ovoj kući pogledajte OVDE.

Povodom snimanja radijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << emisije pod nazivom "Grad", gradonačelnika Tuzle, Jasmina Imamovića, juče su posetili Dan Halemar, urednik magazina Swedish Architecture Journal i Håkan Forsel, profesor istorije urbanizma Univerziteta u Stokholmu.

Fotografija presušenih Nijagarinih vodopada napravljena je pre 48 godina i na njoj se ne vidi ništa sem grube litice, po kojoj se inače spušta voda.

U junu 1969. godine, američki inženjeri su preusmerili tok reke Nijagara na nekoliko meseci, daleko od američke strane vodopada.

Beograđanin Vojislav Ivanović (68) i njegova supruga napadnuti su na Dedinju dok su šetali kućnog ljubimca, jer je na njih krenuo da kidiše drugi vlasnički pas, a čitav incident zabeležile su sigurnosne kamere. Snimak ovog nemilog događaja možete pogledati OVDE.

Kada se u avgustu 2000. pojavila vest da je u bizarnoj saobraćajnoj nesreći na Braču poginula glumica Ena Begović, oplakala ju je cela bivša Jugoslavija. Kada je Ena sletela u provaliju, s njom su u kolima bili i njena jednoipomesečna ćerkica Lana i majka Tereza. Tereza i beba su preživele teške povrede, a Lana je izrasla u pravu lepoticu.

Pevačica Bijonse i njen suprug Džej Zi dobili su blizance, dečaka i devojčicu, a slavni par je uspeo da porođaj čuva u tajnosti čak pet dana.

Prema pisanju američkih medija, Bijonse se porodila u utorak u Los Anđelesu, a koliko je porođaj čuvan u tajnosti, najbolje govori činjenica da čak i odlično informisan magazin "People", ne zna da li se pevačica porodila u ponedeljak uveče ili utorak ujutru. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednih sedam dana. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri. OVDE pročitajte šta vas očekuje sledeće nedelje.

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem povodom situacije nakon najave Dejana Radonjića da bi mogao da napusti kormilo tima.

Treneru je ugovor istekao, ali ima indicija da će doći do produžetka saradnje, što bi i Radonjić voleo, ukoliko se popravi finansijska situacija. Celo saopštenje možete pročitati OVDE.

Fudbaleri Partizana izgubili su od Zete sa 1:0 na povratničkom meču Miroslava Đukića.

Nisu se proslavili na premijeri crno-beli, po kišovitom i maglovitom terenu, a koban je bio pogodak Aldina Adžovića, koji je matirao Nemanju Stevanovića. Više o ovoj vesti možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.