Udario sin na oca! Tviter ključa zbog scene u Korenima koja krije TUŽNU ISTINU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario sin na oca! "Tviter" ključa zbog scene u "Korenima" koja krije TUŽNU ISTINU! (FOTO)

Nova epizoda popularne domaće serije "Koreni", koja je emitovana na RTS-u donela je nova uzbuđenja među gledaocima, ali i tviterašima.

Veliku pažnju privukao je odnos Aćima i njegovog sina Vukašina. Sukob porodice zbog politike podigao je "prašinu" na društvenoj mreži "Tviter".

"Nesklad u porodici između oca i sina, a sve zbog politike. Kod nas se politika u sve meša i sve nam razori", "Udario sin na oca. Vazda između je bila politika", "Otac naspram sina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedi i ne gledaju se", "Nema tih para, statusa, nema te funkcije zbog koje bi leđa okrenula porodici. Šta ćeš" "Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica, nesrećna je na svoj način" samo su neki od komentara na račun Aćimove i Vukašinove.

Udario sin na oca. Vazda je izmedju bila politika. :(#koreni

— данас сам океј (@pahuljicanjezna) 16. децембар 2018.

Podsetimo, u devetoj epizodi "Korena", Aćima hapse žandari, radikali u ćeliji prigovaraju Aćimu da će ga Vukašin izvaditi sa robije, te da mu je lako da kaže da se atentatoru na kralja "ruka osušila jer je promašio". Kad su mu rekli da je uveden preki sud, Aćim je rekao da su se odmah "svih radikala setili".

Scena na kraju je zabrinula sve: Radikali, kroz prozor ćelije, vide kako čuvari postavljaju vešala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.