Ubjedljivi poraz fudbalera Novog Pazara u Surdulici

Izvor: SandzakPress.net, 03.Mar.2021, 18:06

Ubjedljivi poraz fudbalera Novog Pazara u Surdulici

Fudbaleri Radnika pobijedili su danas u Surdulici tim Novog Pazara sa 4:1, u utakmici 25. kola Super lige Srbije. Domaćin je poveo golom Nemanje Subotića u 12. minutu, a izjednačio je Nemanja Dragutinović u 41. Tri boda Surduličanima doneo je Milan Makarić, koji je bio precizan u 55. i 57, a trijumf je potvrdio Miloš Spasić u 90. minutu. Posle nekompletnog kola, Radnik ima 38 bodova i drži sedmu poziciju na tabeli, dok je Pazar >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << na 14. mestu sa 27 bodova. Novi Pazar u 26. kolu dočekuje ekipu Spartaka, dok Radnik gostuje Inđiji. Izvor: Radiostoplus   The post Ubjedljivi poraz fudbalera Novog Pazara u Surdulici appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Đuričković promašio penal, Radnički se bez bodova vraća iz Novog Sada

Izvor: JužneVesti.com, 03.Mar.2021

Niz loših rezultata nisu uspeli da prekinu fudbaleri Radničkog, pošto su poraženi i u 25. kolu Linglong Superlige od ekipe Proletera rezultatom 2:1. Nakon ovog poraza Nišlije su ostale na 9. mestu tabele sa 34 osvojena boda...Duel dve ekipe koje su samo zabeležile po jednu pobedu u nastavku prvenstva,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.