Ubijena jedna osoba, druga teško ranjena u pucnjavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena jedna osoba, druga teško ranjena u pucnjavi

U pucnjavi u Sarajevu ubijena je jedna osoba, a jedna je teško ranjena, saopštio je danas Operativni centar MUP-a Kantona Sarajevo.

Ranjena osoba prevezena je ambulantnim kolima u bolnicu, prenela je FENA.

Uzrok pucnjave, koja se dogodila u sarajevskom naselju Hrasno, prema nezvaničnim informacijama, bio je veliki novčani dug, prenosi Klix.ba.

Kako se navodi, u jednom ugostiteljskom objektu muškarac koji je, prema rečima svedoka, ranio jednu osobu, ubio se.

Kako se navodi, policija je blokirala sve prilaze mestu nesreće i istraga je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Sarajevu

Izvor: RTS, 24.Dec.2018

U pucnjavi u Sarajevu poginula je jedna osoba, a jedna je teško ranjena, saopštio je Operativni centar MUP-a Kantona Sarajevo. . Ranjena osoba prevezena je ambulantnim kolima radi ukazivanja medicinske pomoći, prenela je...

Nastavak na RTS...

Sarajevo: Ubijena jedna osoba, druga teško ranjena

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2018

U pucnjavi u Sarajevu poginula je jedna osoba, a jedna je teško ranjena, saopštio je danas Operativni centar MUP Kantona Sarajevo...Ranjena osoba prevezena je ambulantnim kolima radi ukazivanja medicinske pomoći, prenela je FENA...Istraga je u toku, a drugi detalji nisu, zasad, nisu saopšteni.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.