(UZNEMIRUJUĆE) Mučki napad na ženu na Novom Beogradu: Pogledajte kako je radnik brutalno udara i nokautira (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 19:12

(UZNEMIRUJUĆE) Mučki napad na ženu na Novom Beogradu: Pogledajte kako je radnik brutalno udara i nokautira (VIDEO)

Prema informacijama, napad se dogodio 24. septembra oko 19.20 časova ispred jednog trgovinskog lanca

Radnik obezbeđenja zverski je glavom nokautirao ženu srednjih godina A.M. na Novom Beogradu, vide se na snimku.

.

Nakon kraće rasprave oko malog deteta koje je A.M zatekla samog ispred prodavnice, radnik obezbeđenja je prišao i brutalno je udario glavom.

Nesrećna žena zadobila je teške telesne povrede, a muškarac je i posle toga nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da joj preti. Ovom gnusnom napadu prisustvovali su građani koji su ulazili u supermarket i izlazili iz objekta.

Međutim, ceo slučaj se ovde ne završava, pošto Tužilaštvo siledžiji u prvi mah nije odredilo pritvor, već je pušten sa prekršajnom kaznom u novčanom iznosu od 15.000 dinara.

Policija je, sa druge strane, savesno obavila svoj posao i obnovila slučaj, i tek sa promenom tužioca posle nekoliko dana podneta je krivična prijava i napadač je osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda.

Upozoravamo, video je uznemirujućeg karaktera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADNIK OBEZBEĐENJA NOKAUTIRAO ŽENU Snimak brutalnog napada na Novom Beogradu šokirao Srbiju (UZNEMIRIJUĆI VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Okt.2020

U napadu koji se prošle nedelje dogodio ispred jednog trgovinskog lanca radnik obezbeđenja na Novom Beogradu zverski je glavnom nokautirao ženu srednjih godina A. M.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.