(UŽIVO VIDEO) MILOVA POLICIJA SA OPREMOM ZA DEMONSTRACIJE! Veliki broj građana oko zgrade, vladika Joanikije daje izjavu u policiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 22:56

(UŽIVO VIDEO) MILOVA POLICIJA SA OPREMOM ZA DEMONSTRACIJE! Veliki broj građana oko zgrade, vladika Joanikije daje izjavu u policiji

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije otišao je u policiju gdje zajedno sa ostalim sveštenicima daje izjavu povodom litije u Nikšiću.

On se obratio okupljenim građanima i tražio od njih da se raziđu i ne vređaju policajce.

Ispred policije je veliki broj građana koji pevaju o Kosovu i skandiraju "ne damo svetinje", a tu je i policija sa opremom za razbijanje demonstracija.

Protojerej Velimir Jovović je zamolio građane da pređu na drugu stranu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulice i da ne prave nerede.

Nikšićka policija u Parohijskom domu  prethodno je uručila naloge za saslušanja Joanikiju i sedmorici sveštenika, kako bi prikupili informacije o današnjoj litiji u tom gradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STOTINE VERNIKA PRED STANICOM Joanikije daje izjavu u policiji, okupljeni poručuju: NE DAMO VLADIKU

Izvor: Blic, 12.Maj.2020

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije otišao je u policiju gde zajedno sa ostalim sveštenicima daje izjavu povodom litije u Nikšiću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.