UŽIVO: Srbija - Francuska 56:53 (27. minut) Džekson probudio trikolore

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Francuska 56:53 (27. minut) Džekson probudio "trikolore"

Težak ispit je pred "orlovima". Drugi rival našeg nacionalnog tima na Svetskom kupu u Španiji je vladar Starog kontinenta Francuska, koja se saplela na startu protiv Brazila i nema pravo na kiks. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja iz dvorane u Granadi.

Organizator igre Srbije: Miloš Teodosić

 

Izabranike Aleksandra Đorđevića očekuje daleko veći napor nego na premijeri sa Egiptom, jer su "trikolori" fizički jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od najpripremljenijih selekcija.

 

26. minut - Jović je probio prvu liniju odbrane Francuza, hrabro krenuo na Gobera i izvukao koš uz faul. Dio pogađa trojku, a Bjelica odmah vraća.

24. minut - Teodosić nastavlja sa lucidnim dodavanjima, a najnovije je za Raduljicu, koji to maksimalno koristi. Ofanzivan skok raspoloženog Raduljice i odmah je fauliran. Siguran je sa penala.

23. minut - Serija 10-0 "trikolora", zahvaljujući šest poena Džeksona, koji je pogodio trojku uz faul. Pritisak Francuza je urodio plodom, tajm aut Đorđevića.

21. minut - Lovernj je ispravio promašaj Džeksona van 6.75 i postao najefikasniji sa 14 poena.

20. minut - Krenuo je i Teodosić. Naš plej se namestio i ubacio trojku, a Lovernj na drugoj strani ogodio bacanja posle lične greške Katića. Kraj prvog poluvremena.

19. minut - Odličan prodor Simonovića iskoristio je Katić, a posle dobre odbrane "orlova" Bjelica je izvukao faul i pogodio oba bacanja.

16. minut - Boris Diao zaradio je treću ličnu grešku i odmah je otišao na klupu, a Raduljica lako pogađa preko Lovernja. Srbija ponovo na plus osam.

15. minut - Želabal je pogodio trojku iz ćoška i vratio "trikolore" u igru. Bogdanović je uputio lob pas ka Katiću, čije polaganje Lovernj skida u silaznoj putanji. Koš se priznaje.

13. minut - Za nepun minut Jović je pogodio dva puta. Najpre, na odlično dodavanje Teodosića, a zatim zahvaljujući ukradenoj lopti.

11. minut - Odlična asistencija Teodosića ka Raduljici, a naš as je pogodio uz faul. Siguran sa penala.

10. minut - Batum se podigao i pogodio za tri poena. Kraj prve četvrtine.

8. minut - Bjelica se poigrava sa Pjetrusom i Francuz je napravio drugu ličnu grešku. Siguran naš as sa penala.

6. minut - Nova trojka Bogdanovića, koji je na zagrevanju pred meč ušao u seriju pogodaka van linije 6.75.

4. minut - Lovernj se upisao u listu strelaca, atraktivnim polaganjem na drugi obruč, a zatim je odličan u odbrani.

2. minut - Odlična odbrana našeg tima, Kalinić je pogodio i pritom je fauliran. Pogađa dodatno bacanje.

1. minut - Utakmica je počela. Raduljica je bio bolji u podbacivanju, pa je Bogdanović već u prvom napadu pogodio za tri poena. Posle koša Diaoa, Bogdanović je uzvratio.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.