UZBUNA NA JUGU IZRAELA: Odjekuju sirene, moguć je raketni napad! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 22:07

UZBUNA NA JUGU IZRAELA: Odjekuju sirene, moguć je raketni napad! (VIDEO)

Hamas je udario sinoć žestoko

Počev od večeri tokom jučerašnjeg dana, prema Izraelskim odbrambenim snagama (IDF), sa teritorija Pojasa Gaze tokom noći je prema Izraelu ispaljeno ukupno 36 raketa. IDF je, kao odgovor na prijavljene napade, izveo udare na navodne ciljeve Hamasa.

Kasno u subotu, sirene za uzbunu aktivirale su se drugu noć zaredom na jugu Izraela, potaknute lansiranjem rakete iz Gaze, stoji u saopštenju IDF-a. Ranije tokom dana, izraelski sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protivraketne odbrane "Gvozdena kupola" presreo je raketu ispaljenu iz Gaze.

🚨 Sirens sounding in southern Israel 🚨

(Again)

— Israel Defense Forces (@IDF) April 24, 2021

Prema IDF-u, lansiranje je izvedeno iz civilnog područja u Gazi. "Times of Israel" tvrdi da je lansiranje rakete izvršeno sa područja Džabalije, na severu Gaze. Lansiranje je snimila izraelska sigurnosna kamera.

RAW FOOTAGE: This is the rocket terrorists fired from a civilian area in Gaza toward Israel a short while ago.

(Credit: Dadi Fold) pic.twitter.com/2v1223v01p

— Israel Defense Forces (@IDF) April 24, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.